0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Abdul Qadir Umar Mauladdawilah 'Found 319 Related Products
By Abdul Aziz Ismail
Sejarah hidup Rasulullah S.A.W. yang boleh dijadikan teladan Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By Dr. Riduan Mohamad Nor

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By Prof Madya Dr Mohamed Kamil Abdul Majid

USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 22.95 (-15%)

By Bashira Binti Abdul Rahman

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 21.25 (-15%)

By Abdul Qadir Umar Mauladdawilah
Buku berbentuk biografi mengenai Habib Syech Asseggaf - Mengisahkan latarbelakang dan pendidikan Habib Syech - Usaha-usaha beliau menarik golongan muda untuk mencintai Selawat serta dekat dengan Allah dan Rasulullah. - Perjalanan dakwah beliau bermula di Solo, Indonesia sehingga ke luar negara - Lirik-lirik Qasidah yang biasa dialunkan oleh beliau dan terjemahan - Petikan temuramah beliau di TV Alhijrah menjawab tohmahan dan fitnah terhadap beliau. - Mutiara kata serta Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By Wan Ji Wan Husin , Saifulamri M.Hussin
Ketokohan Umar bin Abdul Aziz amat terserlah di zaman tiga kurun yang terawal. Kejayaan pemerintahan dalam memberikan kebajikan dan keadilan kepada rakyat, menjadi buah mulut bagi setiap yang mengenali beliau, waima dari kalangan bukan Islam sekalipun. Adapun Tuan Guru Nik Abdul Aziz bin Nik Mat pula, ketokohan beliau memimpin sebuah parti Islam terbesar di Malaysia (PAS), di samping kejayaan memerintah negeri kelantan, waima mendapat tekanan dan sekatan ekonomi dari keraj Learn More

USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.20 (-10%)

MEMBER: RM 15.30 (-15%)

By  Subky Abdul Latif 
FADZIL NOOR, dia guru, dia kawan; adalah satu catitan ringkas, satu pandangan peribadi dan satu ingatan semula mengenai Fadzil Noor sebagai kawan dan yang boleh dianggap guru. Buku ini bukan satu sejarahnya, bukan biografinya, bukan ajaran dan pemikirannya, tetapi adalah satu kumpulan pengalaman bagi mengenali beliau secara umum sepintas lalu. Biar sejarahnya dirakam oleh para sejarawan, ajaran dan pemikirannya dikaji dan dianalisis oleh para propagandis zaman dan orang-or Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By Thorik Gunara

USUAL: RM16.90

NOW: RM 15.21 (-10%)

MEMBER: RM 14.37 (-15%)

By Muhammad Abdul Jawwad

USUAL: RM17.90

NOW: RM 16.11 (-10%)

MEMBER: RM 15.22 (-15%)

By Ustaz Umar Muhammad Nor
Buku Rasul mulia, umat mulia, akhlak mulia ini merupakan himpunan kisah dan riwayat hidup para ulama yang sangat kaya dengan pelbagai ilmu dan hikmah yang dapat diambil pengajaran daripadanya. Setiap ulasan diiringi dengan pelbagai nukilan daripada al-Quran, as-Sunnah dan ucapan para ulama, lalu mengaitkannya dengan realiti kehidupan kita pada hari ini. Kita dapat berkenalan, berziarah, dan belajar daripada ulama-ulama ini. Satu kaedah pendidikan akhlak yang menarik dan muda Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By

USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Abdul Rahman Syarbini
Allah sangat sayang kepada hamba-Nya sehingga Dia selalu mengabulkan doa hamba-Nya yang bertakwa, iaitu orang-orang yang mahu melaksanakan ibadah kepada-Nya. Jadi, berdoa tidak akan pernah membuat kita rugi kerana akan selalu dikabulkan oleh Allah. Allah mengabulkan doa anda menerusi tiga cara, iaitu: 1. Segera dikabulkan atau pada waktu itu juga. 2. Ditangguhkan dan akan dikabulkan hingga ke waktu yang paling tepat untuk kita menurut Allah. Kerana Allah Maha Tahu waktu Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.20 (-15%)

By S.A.Seyed Ibrahim , Hj Ahmad Shakir , Ust Al-Hafiz Syed Zakir , Abdul Kader

USUAL: RM26.90

NOW: RM 24.21 (-10%)

MEMBER: RM 22.87 (-15%)

USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By VijayKumar
4大原則X 7大模式X 35種思維= 不敗的101項創新法則 美國IIT設計學院學生都在學這一套! 美國IIT設計學院Vijay Kumar教授最新力作, 集結個人輔導與IIT設計學院師生相關實作案例。 「Plan the Design, Design the Plan!」(規劃設計、設計規劃)是美國IIT設計學院的教學方針,學習並應用這些方法最重要的目的,是為了幫助單位組織或公司企業能夠有創新的產品或服務。 Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By Abdullah Al-Qari b. Hj.Salleh
Lelah adalah suatu penyakit yang dibimbangi oleh kebanyakan manusia. la juga merupakan penyakit sensitif bagi orang-orang tertentu, di mana kedatangannya dengan sekelip mata ekoran angin kencang dan udara sejuk yang mengejut atau lain-lain sebab. Tepatlah seperti kata orang tua-tua: "Penyakit itu datangnya seperti ribut; perginya seperti semut:" Untuk mengubat sesuatu penyakit, seseorang itu perlu mempunyai keikhlasan yang yang tinggi sebab tanpa ikhlas kepada Allah, ma Learn More

USUAL: RM8.00

NOW: RM 7.20 (-10%)

MEMBER: RM 6.80 (-15%)

By Abdullah Al-Qari B.Hj.Salleh (A.Q.HA.S.)
Al-Hamdulillah, dengan terbukanya rahsia perubatan dengan madu lebah yang mula disebutkan Al-Qur'an; dan kemudian disabdakan Nabi s.a.w. serta diamalkan beliau, maka didapati hampir semua penyakit manusia dapat diubat dan disembuhkan dengan "madu", dengan idzin Allah Tabaaraka Wa Ta'aala, terutama penyakit Lemah Jantung, Kencing Manis, Darah Tinggi dan Lutut. Di samping itu pengubat-pengubat tradisional kita, dari semasa ke semasa serancak dengan perkembangan perubatan Sains Learn More

USUAL: RM8.00

NOW: RM 7.20 (-10%)

MEMBER: RM 6.80 (-15%)

By Yuni Harlin

USUAL: RM25.50

NOW: RM 22.95 (-10%)

MEMBER: RM 21.68 (-15%)

By Prof Dr. Ir. Ali Khomsan Ms

USUAL: RM25.50

NOW: RM 22.95 (-10%)

MEMBER: RM 21.68 (-15%)

By Prof Dr. Ir. Ali Khomsan Ms

USUAL: RM25.50

NOW: RM 22.95 (-10%)

MEMBER: RM 21.68 (-15%)

By Tim Sarasvati

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

By Tis Sarasvati

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

By Prof. Dr Ali Khomsan

USUAL: RM25.50

NOW: RM 22.95 (-10%)

MEMBER: RM 21.68 (-15%)

By Prof Abdul Basit Muhammad Al-Sayyid

USUAL: RM10.00

NOW: RM 9.00 (-10%)

MEMBER: RM 8.50 (-15%)

By Rizki Joko Sukmono

USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 42.42 (-15%)

By Hardi Soenanto

USUAL: RM16.50

NOW: RM 14.85 (-10%)

MEMBER: RM 14.03 (-15%)

By Dr. Zahara Abdul Manaf
Gaya hidup kini menyebabkan ramai yang memilih untuk makan di luar berbanding memasak sendiri di rumah. Setelah seharian bekerja, pastinya lebih mudah dan menjimatkan masa serta tenaga jika memilih untuk makan di luar. Hakikatnya, sangat mudah untuk memilih makan di luar kerana banyak gerai dan restoran yang menyediakan pelbagai jenis makanan kepada pelanggan. Kewujudan buku ini adalah untuk memberi maklumat dan panduan kepada pengguna supaya makan secara sihat ketika makan d Learn More

USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 14.45 (-15%)

By Abdul Manan
Setiap orang mesti mahu kelihatan kemas, anggun dan terserlah. Lebih-lebih lagi kaum hawa. Keinginan ini juga telah menggalakkan lagi kepesatan industri penjagaan kesihatan dan kecantikan diri. Di pasaran sekarang begitu banyak sekali produk-produk kecantikan seperti vitamin, kosmetik dan sebagainya. Malah pusat kecantikan tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan. Ini timbul kerana kesedaran dan keinginan individu untuk tampil anggun dan menyerlah. Learn More

USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.90 (-15%)

By Ibnu Abdullah Aliman
Deretan penyakit bersedia untuk dihidapi dan ditanggung oleh para perokok. Contohnya seperti penyakit jantung, gangguan pembuluh darah, kanser paru-paru, kanser rongga mulut, kanser pangkal tekak, kanser salur esophagus, bronkitis, tekanan darah tinggi, impotensi, gangguan kehamilan dan kecacatan pada janin. Amat menggerikan! Kesedaran ini mendorong ramai perokok berjuang untuk berhenti dari tabiat merokok, bahkan membenci rokok dengan mengamalkan terapi Asmaul Husna. And Learn More

USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.75 (-15%)

By H. Muhammad Yusuf bin Abdul Rahman
Sesungguhnya sesuatu ibadah yang diamanahkan itu mendatangkan banyak kebaikan selain daripada pahala yang dijanjikan Allah S.W.T. itu adalah pasti. Buku ini mengupas bagaimana badan kita bertindakbalas secara saintifik terhadap aktiviti yang dijalankan iaitu bangun malam dan bangun awal pagi. Ditambah pula dengan suasana malam atau pagi yang tenang dan menyegarkan, di mana is memberi impak yang lebih positif kepada sistem tubuh badan, fizikal mahupun mental. Selain daripada Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.20 (-15%)

By Abu Umar Basyir
Perhatian terhadap ilmu kedoktoran di dalam Islam sangatlah besar diberikan oleh para ulama dan kaum cerdik cendikiawan kaum muslimin di berbagai zaman. Terbukti dengan dimasukkannya bab pembahasan tentang Ath-Thibb (kedoktoran), dalam buku-buku Hadis terkenal, seperti Sahih Al-Bukhari, Sahih Muslim, Sunan Abi Dawud, Sunan An-Nasaa’i dan yang lainnya. Tidak sedikit juga para ulama yang tergugah untuk menelaah secara lebih luas berbagai petunjuk dan bimbingan Nabi SAW Learn More

USUAL: RM22.00

NOW: RM 19.80 (-10%)

MEMBER: RM 18.70 (-15%)

By Abdullah Al-Qari b. Hj.Salleh
Setiap penyakit atau kesakitan yang menimpa seseorang tidak akan wujud melainkan dengan pengetahuan dan keizinan Allah S.W.T. Ditimpakan dugaan dan cubaan dalam bentuk penyakit ini adalah untuk menguji seseorang hamba Allah itu. Sama ada hendak meninggikan atau menurunkan darjatnya serta memberikan pahala kepadanya. lni terserah kepada kita untuk menghadapinya, sama ada dengan rasa penuh ketakwaan dan kesabaran kepada Allah atau sebaliknya. Sekiranya kita menghadapinya dengan Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By Abdullah Al Qari B.Hj.Salleh
Setiap penyakit itu ada penawaratau ubatnya kecua I i mati.Penyak it atau penderitaan yang diturunkan kepada manusia merupakan cubaan daripada Allah SWT terhadap hambanya. Berusaha untuk mendapat kesembuhan dan kembali sihat lebih utama daripada berputus asa atau berserah secara total kepada takdir dan cubaan. Pelbagai cara yang boleh kita ikhtiarkan untuk mendapatkan kesembuhan atau penawar kepada penyakit yang kita hidapi. Sama ada menggunakan cara pengubatan moden ataupun Learn More

USUAL: RM50.00

NOW: RM 45.00 (-10%)

MEMBER: RM 42.50 (-15%)

By Dr.Ustaz Haji Awang Abdul Aziz bin Juned
Merawat dan mengubati penyakit adalah amat digalakkan dalam Islam. Hadits Rasulullah Shallaliahu'alaihi wasallam menyebut bahawa setiap penyakit itu ada ubat dan penawarnya. Masyarakat hari ini mempunyai berbagai pilihan untuk mengubati penyakit yang dihidapi. Apakah setiap pesakit itu serasi dengan rawatan yang dipilihnya? Dalam kes-kes tertentu, perubatan moden tidak Berjaya menyembuhkan penyakit yang dideritai, malah tidak dapat mengesan punca dan penyakit sebenar si pesa Learn More

USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.20 (-10%)

MEMBER: RM 15.30 (-15%)

By Abdul Basit Abdurrasyadi

USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 25.50 (-15%)

By Dr Muhammad Bin Abdullah
Buku ini diterjemahkan daripada karya asal Imam Jalaluddin as-Suyuthi yang berjudul, As-Suyuthi’s Medicine of The Prophet. Ditulis kira-kira hampir lima ratus tahun dahulu, buku ini mengandungi pengetahuan tentang perubatan iaitu sebab penyakit dan cara penyembuhannya yang mungkin telah lama dilupakan. Penulis menghurai dengan terperinci pelbagai penyakit jasmani dan rohani, cara mengubati serta ubat-ubatannya. Semua ini diambil dan digali daripada sumber al-Quran dan hadi Learn More

USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 22.10 (-15%)

By Abdul Majid Hasan
Buku ini adalah kompilasi daripada teknik-teknik rawatan kepada pesakit-pesakit yang diuji oleh Allah dengan gangguan-gangguan makhluk halus. Teknik-teknik yang dimuatkan di dalam buku ini telah diajar kepada orang awam melalui kursus-kursus insentif rawatan Islam tahap 1 dan 2 sejak lebih dari 5 tahun. Setelah sekian lama merawat pesakit, saya merasakan usaha-usaha begini lebih bercorak kerja-kerja perawatan. Di luar sana masih ramai lagi yang diganggu tanpa pengetahuan Learn More

USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.75 (-15%)

Makanan ialah makanan yang digunakan bagi menyediakan sokongan nutrisi untuk tubuh badan  manusia. Biasanya ia terdiri daripada tumbuhan dan haiwan, serta mengandungi nutrien penting seperti lemak, protein, vitamin, dan mineral. Bahan ini dimakan oleh organisma dan diserap oleh sel-sel badannya untuk ditukarkan kepada tenaga, mengekalkan kehidupan, serta merangsang pertumbuhan.  Bagi mencapai natijah optimum daripada sumber makanan yang diambil, Islam mengajar umatnya tenta Learn More

USUAL: RM70.00

NOW: RM 63.00 (-10%)

MEMBER: RM 59.50 (-15%)

By Haji Lokman Abdul Hamid
Buku kedua Haji Lokman. Pengamal Perubatan Islam yang suka membantu mereka yang sakit fizikal sihat dan pulih kembali. Berbekal ayat Quran dan amalan zikir. Insyaa Allah ia dapat memulihkan pesakit. Nilai RM63 pada buku, anda akan dapat kesihatan badan dan jiwa. Learn More

USUAL: RM63.00

NOW: RM 56.70 (-10%)

MEMBER: RM 53.55 (-15%)

By Haji Lokman Abdul Hamid
Bahagian I: Apa itu Kanser? Inilah sebuah buku yang membicarakan Kanser dari dimensi yang belum pernah anda baca atau lihat. Buku ini menyingkap kanser secara menyeluruh dalam bahasa umum. Anda tentu ingin mengetahui bentuk gaya hidup yang bakal mengundang kanser. Atau anda perlu tahu bagaimana kanser merebak dan tip makanan yang perlu dikurangkan. Satu perbandingan antara perubatan moden vs rawatan Al-Quran yang mengupas isu-isu pro dan kontra, terhadap kedua-duanya. B Learn More

USUAL: RM50.00

NOW: RM 45.00 (-10%)

MEMBER: RM 42.50 (-15%)

By Abdullah Al-Qari B.Hj.Salleh
Pendedahan pohon kelapa samaada dari segi kegunaan dan perubatan dalam buku ini adalah sangat bermafafaat bagi kehidupan manusia di alaf moden. Pelbagai jenis kelapa dan herba juga dihuraikan dan disempurnakan dengan memaparkan gambar-gambarnya sekali, sehingga lebih memudahkan pembaca untuk memahami dan seterunya mencuba mengguna-pakai kelapa dalam kehidupan seharian. Learn More

USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 14.45 (-15%)

By Chumaru Yoshida
WEALTHY BY CHOICE Learn More

USUAL: RM50.00

NOW: RM 45.00 (-10%)

MEMBER: RM 42.50 (-15%)

By Chumaru Yoshida
L'art de la Simplicité (The English Edition): How to Live More With Less Learn More

USUAL: RM55.90

NOW: RM 50.31 (-10%)

MEMBER: RM 47.52 (-15%)

By Hasrizal Abdul Jamil
Buku PURIS dengan tajuk TEPI KAIN, tulisan IZAWATI ENI ini merupakan artikelartikel yang terdiri daripada kritikan sosial terutamanya yang berlegar dalam masyarakat Melayu ketika ini. Bagi masyarakat Melayu, tepi kain ini sungguh simbolik. Ibaratnya tepi kain ini bagaikan maruah. Tepi kain sangat dekat dengan si pemakai, apabila ada yang cuba menyentuh tepi kain pasti akan ada yang kena silat. Peribahasa, “Jangan Jaga Tepi Kain Orang,” merujuk kepada jangan terlalu si Learn More

USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.20 (-10%)

MEMBER: RM 15.30 (-15%)

By Teme Abdullah
To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.” Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.   Tapi sebenarnya kan…Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu. Learn More

USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 25.50 (-15%)

By Dr.Yusof Abdullah Al-Qardhawi

USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 12.75 (-15%)

By Teme Abdullah
Dapat biasiswa ke luar negara Terkandas di A-Level Sambung belajar di UK dengan biaya sendiri Kerja di fast food restauran untuk survive Bank account balance = 0 Ditikam belakang oleh rakan sekelas Sebulan makan nasi+telur+garam Mula melukis di jalanan Lukisan mula menempah nama di Instagram Dikenali sebagai Teme, si Pelukis Jalanan “Jika diberi peluang berpatah balik masa,perbetulkan semuanya,mengelak kegagalan berlaku, dan hidup dengan selesa, aku akan memilih Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 21.25 (-15%)

By Chumaru Yoshida
The Ultimate Book of Business Strategy Learn More

USUAL: RM64.80

NOW: RM 58.32 (-10%)

MEMBER: RM 55.08 (-15%)

By Rafina Abdullah
Encik Pengacau itu geleran untuk Razlan, seorang pemuda kaya yang hidup dalam dunia gelapnya sendiri, suka bercakap kasar, dingin dan sukar diramal sikapnya. Yang memberi gelaran itu, Amalina, seorang gadis tomboy yang selamba dan lurus. Sejak kali pertama, memang jiwa Amalina jadi kacau sungguh! Layana Razlan yang sekejap okey kemudian tidak okey buat Amalina jadi tidak faham. Makin serabut bila Razlan bila Razlan beria-ia hendak jauhkan diri dari Tommy Edward. "Boleh tak da Learn More

USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 25.50 (-15%)

By Khairul Abdullah
Jerman ni macam terngiang-ngiang saja di telinga. Banyak kali dengar. Tapi itulah. Setakat dengar saja. Tak terasa nak pergi. Tak ada pulak dalam senarai negara mesti dilawati. Tapi lepas Backpackers Korea dan Eropah, ada buku ni. Jadi mesti ada sebab KENAPA Jerman? Kenapa ada orang, bila dah pergi Jerman sekali, pergi lagi dan lagi? Tak ada negara lain dah? Kenapa ada yang duduk Jerman terus? Rasanya Jerman ni, kes dia adalah 'tak kenal, maka tak cinta'. Bila kau dah kenal d Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 21.25 (-15%)

By Chumaru Yoshida
INSIDERS: PREDATORS Learn More

USUAL: RM64.90

NOW: RM 58.41 (-10%)

MEMBER: RM 55.17 (-15%)

By Chumaru Yoshida
Know It All ! Children's Encyclopedia of Everything Learn More

USUAL: RM109.90

NOW: RM 98.91 (-10%)

MEMBER: RM 93.42 (-15%)

By Chumaru Yoshida
Simple Town #02 Learn More

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

By Khairul Abdullah
Control nafsu, delete dosa, enter syurga. Learn More

USUAL: RM18.00

NOW: RM 16.20 (-10%)

MEMBER: RM 15.30 (-15%)

By Illya Abdullah
Zaitun, wanita berhati iblis menghasilkan mannequin bernyawa untuk kepentingan diri dan juga sebagai koleksi peribadinya. Kisahnya menjadi tarikan sebuah syarikat produser yang ingin menghasilkan sebuah filem seram berdasarkan kisah benar. Melissa, teraju utama filem itu melakukan sedikit kajian pada watak yang dipegangnya itu. Seorang kru dirasuk. dan seorang kru mati dengan misteri. Melissa pula hilang tanpa jejak. Adam, saudara tiri Melissa pulang untuk menyiasat kehila Learn More

USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 22.10 (-15%)

By Abdul Latip Bin Talib
Shah Jahan, adalah antara pemerintah Empayar Mughal yang terbilang. Di medan perang, musuh menggeruni namanya, manakala sekutu pula sangat menghormatinya. Semasa kekuasaannya, Empayar Mughal berkembang dan mahsyur namanya ke seluruh dunia. Semua itu tidak akan ada tanpa sokongan seorang perempuan yang memberinya semangat untuk terus berjuang, dan menjadikannya semakin kuat pada ketika dugaan mendatang. Perempuan itulah isterinya yang sangat dia cintai, sehingga diberik Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 21.25 (-15%)

By Yusuf bin Abdullah bin Yusuf Al-Wabil MA
Hari Kiamat sudah dekat, manusia semakin ramai dan bumf sudah semakin sempit. Ekonomi semakin meningkatdan pembangunan semakin pesat. Manusia berlumba-lumba membuat bangunan mewah dan tinggi, hutan ditebang dan alam sudah tidak seimbang lagi. Di samping itu rasa kasih sayang sesama manusia semakin hilang. Dimana-mana terjadi pembunuhan sehingga ada orang yang tergamak membunuh anaknya, begitu juga membunuh ayah atau ibunya. Sekarang sifat cemburu dan dengki semakin banyak ber Learn More

USUAL: RM45.00

NOW: RM 40.50 (-10%)

MEMBER: RM 38.25 (-15%)

By Mohamad Abdul Kadir

USUAL: RM1.50

NOW: RM 1.35 (-10%)

MEMBER: RM 1.28 (-15%)

By  Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat

USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.21 (-10%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

By Haji Ahmad Zawawi Abdullah

USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 20.40 (-15%)

1-319 of 319

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top