0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' NZ 'Found 66 Related Products
By Noor Aina

USUAL: RM11.00

NOW: RM 9.90 (-10%)

MEMBER: RM 9.35 (-15%)

By 加文·孟席斯
2002年,英国退休海军军官加文·孟席斯在《1421:中国发现世界》中宣布:中国人最早绘制了世界海图;中国人先于哥伦布到达美洲大陆;郑和是世界环球航行第一人。 这一观点让全世界为之震惊!连中国学术界也有些意外。6年后,孟席斯在这本《1434:一支庞大的中国舰队抵达意大利并点燃文艺复兴之火》扔出了更大的爆炸性观点。这次,他宣布文艺复兴也是 Learn More

USUAL: RM38.00

NOW: RM 34.20 (-10%)

MEMBER: RM 32.30 (-15%)

By 齐格飞。蓝茨
這世界像巨大的迷宮,我們困在當中找不到出口,卻忽略了最美麗的藍天…… 為了娛樂囚犯,德國北邊有一座監獄邀請劇團來表演,劇名《迷宮》。沒想到,囚犯們看了這齣戲後觸景傷情,趁亂開著劇團的巡迴車逃獄。他們誤打誤撞來到一個正在舉辦慶典的城市,為了掩飾身分,他們硬著頭皮冒名演出,結果大受好評,連媒體都來報導。囚犯們覺得應該趁事 Learn More

USUAL: RM35.75

NOW: RM 32.18 (-10%)

MEMBER: RM 30.39 (-15%)

By 狄帕克。乔布拉,鲁道夫。谭兹
兩位學有專精的作者一起攜手,結合最先進的研究與心靈智慧,破除限制大腦潛能的常見迷思,讓你跟你的大腦重新建立一個良性的互動關係。  Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By 贾尔。雷诺兹
全球最知名的簡報設計專家!   他將全球主流的簡報、演講、溝通技巧引領至全新的境界,並詳細剖析傑出人士的簡報及演講秘訣。   全新的PresentationZen注入了最新的方法與技巧,讓你的簡報更具吸引力、更加提高與觀眾的黏著度。   本書是破除大多數人對於簡報功能迷失的第一本書,重點在於講者本身是否能與觀眾產生簡報主題上的連結,而非華麗 Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By 艾斯特班‧马丁,安德瑞乌‧卡兰萨
說到基督信仰,這幾年我們想的不再是聖經、教廷,從《達文西密碼》開始,人們透過虛實交錯的小說重新認識原本堅固純淨的信仰國度,我們讀到了離奇玄怪的巧合,讀出了藝術家作品的弦外之謎,一段段歷史的懸案拆解了歷史、宗教,這本轟動西班牙及歐洲的《高第密碼》也在其中之列。 在這部西班牙小說中,天才建築師高第一出場就遭到身披羊毛僧服者 Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By 安德瑞乌。卡兰萨
一名暢銷作家面臨「選擇」-- 新作是否以電子書型式出版, 開啟了一個帶領讀者回到故事中的童年 那被嚴密監視的印刷廠, 但仍壓不扁對書的熱情的年代裡,永不磨滅的 光陰的故事 全書充滿感性人物與濃厚鄉愁 西班牙加泰隆尼亞區文學泰斗,《高第密碼》作者 前瞻出版未來並緬懷故舊的最新力作 只有一台布滿了鏽斑的印刷機,才能容得下這 Learn More

USUAL: RM45.80

NOW: RM 41.22 (-10%)

MEMBER: RM 38.93 (-15%)

By 齐格飞。蓝茨
作家余華說:「這本書震撼了我,讓我讀過以後不願失去它。」 在易北河的一座孤島上,少年西吉被關在感化院的單人囚室裡罰寫作文,題目是〈履行職責的快樂〉。這個題目讓西吉回憶起父親(德國最北邊一個偏僻小農村的警察)盡忠職守、履行職責的一段往事。 二次大戰期間,他的父親受命監控一位世界知名畫家的言行,並禁止他作畫。儘管這位畫家是 Learn More

USUAL: RM50.05

NOW: RM 45.05 (-10%)

MEMBER: RM 42.54 (-15%)

By 齐格飞。蓝茨
這是齊格飛.藍茨「含蓄的愛意表達」,為了讓新婚妻子認識他的故鄉,愛上他的親友,藍茨寫下了《我的小村如此多情》: 傳說在馬祖里的蘇萊肯村裡,有一群奇特而且滑稽的居民,他們講起話來,老愛拖泥帶水,而且話裡總像有什麼深意似的。其中像是熱愛閱讀的哈米卡.薛斯,他就算死到臨頭了、惡魔要來抓他了、或者敵人要來攻打他們村子了,仍然 Learn More

USUAL: RM31.50

NOW: RM 28.35 (-10%)

MEMBER: RM 26.78 (-15%)

By 史蒂芬。褚威格
世間最動人的愛情‧此生不可錯過的經典 德文全新翻譯,更觸動心弦 褚威格是「世界第一流的作家」!--俄國文豪高爾基 她愛的男人,總是要出門遠行, 他回來,總是忘了舊人。 她的暗戀,令人心碎;她的惆悵,永不停歇;她的愛情,痛徹心扉。 那無影無形、情感濃烈的女子,宛如遠方的樂音。 這是一個女子傷心欲絕的等待。 名家推薦 吳明益、陳 Learn More

USUAL: RM42.90

NOW: RM 38.61 (-10%)

MEMBER: RM 36.47 (-15%)

By
《小辰光》是作者继高人气绘本《我的影的集》后的第二部漫画作品,是一部记录70、80后童年轶事的绘本散文集。   《小辰光》重现了70、80后既简单又有趣的童年生活。通过精美的绘图和满怀思念情感的文字,描绘出了我们共有的童年中家庭、伙伴、学校等各个方面的趣闻轶事,让人穿越其中,重温小时候的感动! Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By
我感觉到一阵虚脱。我的手仍然握着防盗链,抓着金属块的手指用力过大而疼痛。   “什么?”我问道。房前一辆汽车疾驰而过,远处一名男子在大叫着什么。一切都跟往常一样。而我这里却发生了天翻地覆的变化。   你究竟在说什么   …… Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By Xuanza
“Nur Amal Humaira, in front of this beautiful mosque as a witness, will you be honored to become my wife?” “I... I don't think I can give you the answer now. I'm sorry.” Aku dah pilih dia. Lelaki yang berterus terang untuk menikahi aku dan meminta aku menerima apa saja kekurangannya. Dan kami nekad untuk teruskan hidup bersama malah mengharungi apa saja dugaan yang tak pernah kami duga dalam hidup berumahtangga. Tapi, mengapa setelah aku memilih dia sebagai suam Learn More

USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 25.50 (-15%)

By

USUAL: RM16.90

NOW: RM 15.21 (-10%)

MEMBER: RM 14.37 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.31 (-10%)

MEMBER: RM 5.02 (-15%)

USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.21 (-10%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

By Abdul Aziz Ismail
Novel ini membuktikan betapa alam ghaib itu wujud.Bukan ada di kejauhan,akan tetapi ada di kedekatan iaitu di dalam persekitaran anda! Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By GBK

USUAL: RM15.90

NOW: RM 14.31 (-10%)

MEMBER: RM 13.52 (-15%)

By S.A Seyed Ibrahim

USUAL: RM32.90

NOW: RM 29.61 (-10%)

MEMBER: RM 27.97 (-15%)

By Ust al hafiz seyed ibrahim , Ust zanzuari husain.

USUAL: RM24.90

NOW: RM 22.41 (-10%)

MEMBER: RM 21.17 (-15%)

By Mohd Faiz Zakaria
Buku Ini, Buku Bergambar. Ada Latar Peristiwa. Ada Coretan Indah Bermakna. Ada Kata-Kata Yang Mengajak Kembali Kepada Allah Yang Maha Esa. Ada Ujian Pada Keimanan Anak Muda. Berpuasa 18 Jam. Iftar Di Tempat, Asing Dari Biasa. Inilah Ujian Pada Kejernihan Jiwa, Bersih Daripada Segala Kelodok Yang Menggila, Mahu Berpoya-Poya. Bacalah Dengan Cermin Terang Bercahaya. Orientai Budaya Dunia Yang Wajib Kita Teroka Dengan Semangat Waja. Semanagat Kembara Lihat Dunia. Learn More

USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 22.95 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.51 (-10%)

MEMBER: RM 3.32 (-15%)

By Ninik Handrini

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

Antologi Cerpen Layar Pena 2015 merupakan gabungan 20 buah cerpen yang dihasilkan oleh gabungan penulis lama dan penulis baru.Terim kasih kepada penulis -penulis,yang telah memberi kerjasama kepada Layar Pena .20 buah cerpen terbaik yang bertemakan cinta dan kehidupan ini mempunyai pelbagai kish yang berbeza ,pelbagai ini mempunyai pelbagai kisah yang berbeza , pelbagai situasi dan berlainan ,pelbagai encah dan rasa..telah kami pilih untuk menghiburkan anda.Di harap kisah-kis Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 21.25 (-15%)

By

USUAL: RM14.90

NOW: RM 13.41 (-10%)

MEMBER: RM 12.67 (-15%)

Mini Novel Terpilih Resipi Cinta (MNTRC) ini memuatkan sepuluh buah mini novel yang dihasilkan oleh sepuluh orang penulis. Kebanyakan mereka pernah menghasilkan karya sebelum ini dan telah diterbitkan oleh pelbagai syarikat penerbitan. Mini novel yang dimuatkan di dalam MNTRC ini mampu mencuri hati sekaligus membuatkan si pembaca tersenyum sendiri saat menghayatinya. Kisah-kisah yang dipaparkan dalam setiap karya, bukan hanya cerita rekaan semata-mata. Ketika kita membacanya, Learn More

USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 17.00 (-15%)

By  Dr. Badrul Amin Bahron
Maulana Ashraf Ali anawi menulis dalam kitabnya ‘Behisti Zewar’, “Jika dikhuatiri seseorang telah terkena sihir atau dirasuk syaitan, tulis ayat-ayat tersebut dan gantungkannya pada leher pesakit. Jikalau terdapat gangguan syaitan atau sihir di dalam rumah, percikkan air tersebut kepada keempat-empat penjuru rumah.” Wanita-wanita keluarga kami akan membaca ayat-ayat tersebut daripada al-Quran yang telah ditanda di tempattempat tertentu ataupun daripada kertas yang t Learn More

USUAL: RM2.00

NOW: RM 1.80 (-10%)

MEMBER: RM 1.70 (-15%)

By Sheikhul Hadith Maulana Muhammad Zakaria
Rasulullah SAW telah mengajar doa untuk memenuhi segala hajat atau keperluan samada duniawi atau ukhrawi. Begitu juga telah menjadi amalan kepada para ulama untuk membaca ayat-ayat tertentu untuk memenuhi hajat mereka. Amalan membaca Manzil ini boleh memberi perlindungan dari gangguan syaitan dan sihir. lni telah dibuktikan dari banyak pengalaman. Amalan seumpama ini telah disebut dalam kitab al-Qaulul Jamil dan Behisthi Zewar. Suatu perkara sangat penting dalam mengamalkan Learn More

USUAL: RM1.80

NOW: RM 1.62 (-10%)

MEMBER: RM 1.53 (-15%)

By Sheikul Hadith Maulana Muhammad Zakaria

USUAL: RM1.50

NOW: RM 1.35 (-10%)

MEMBER: RM 1.28 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM18.90

NOW: RM 17.01 (-10%)

MEMBER: RM 16.07 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM2.50

NOW: RM 2.25 (-10%)

MEMBER: RM 2.13 (-15%)

By

USUAL: RM12.90

NOW: RM 11.61 (-10%)

MEMBER: RM 10.97 (-15%)

By

USUAL: RM1.90

NOW: RM 1.71 (-10%)

MEMBER: RM 1.62 (-15%)

By

USUAL: RM3.50

NOW: RM 3.15 (-10%)

MEMBER: RM 2.98 (-15%)

By

USUAL: RM2.50

NOW: RM 2.25 (-10%)

MEMBER: RM 2.13 (-15%)

By Saniyasnain Khan

USUAL: RM16.90

NOW: RM 15.21 (-10%)

MEMBER: RM 14.37 (-15%)

By K. Usman

USUAL: RM27.90

NOW: RM 25.11 (-10%)

MEMBER: RM 23.72 (-15%)

By Nurul Ihsan , Ust Zanzuari , Mohd Nor Ameen

USUAL: RM16.90

NOW: RM 15.21 (-10%)

MEMBER: RM 14.37 (-15%)

USUAL: RM16.90

NOW: RM 15.21 (-10%)

MEMBER: RM 14.37 (-15%)

USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Nurul Husna

USUAL: RM34.90

NOW: RM 31.41 (-10%)

MEMBER: RM 29.67 (-15%)

By GarrReynolds
 簡報與演講權威大師Garr Reynolds,在《presentationzen》一書中指出,完美簡報所需具備的三大原則──「準備要節制、設計要簡單、呈現要自然」。接著,《presentationzen Design》將說明的是如何應用必要元素(字型、色彩、影像、數據)及設計原則(留白以創造焦點,注重協調),實作並完成一場極具說服力的簡報。 本書特色   全球發行10種語言版本。   最 Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By 矢泽洁,新海裕美子 , HeinzHoreis
輕鬆探索次元,飛向宇宙,浩瀚無垠! 結合時間與空間;橫跨數學與物理學 科幻迷、動漫狂不能錯過! 所有宇宙居民都能讀懂! 快來培養自己,成為偉大科學家!   宇宙中充滿疑點,解答盡在本書!   為什麼要探討「看不見的」次元空間呢?   為何要將宇宙的實際現象整理成數學形式?   次元決定於軸量?   由兩個數值決定的空間是二 Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By Xuanza
“Bro! Senang cerita macam ni la. Aku dah mintak maaf dengan kau, kau tak boleh cakap elok-elok ke? Tolonglah... jangan malukan orang Malaysia. Budi bahasa tu budaya kita, bro.” “Um...Budi bahasa budaya kita? Eheh...I think you should look in the mirror before looking out the window.” Wah... Mamat ni memang dah lebih. Sangat menjengkelkan dan menyakitkan hati! Fareed Dayyan!!!! Kenapa perangai kau macam setan! Tak seperti abangnya, Fariedz Dazrien yang lebih be Learn More

USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 24.65 (-15%)

By Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM2.90

NOW: RM 2.61 (-10%)

MEMBER: RM 2.47 (-15%)

By Ustaz Mohd Zanzuari

USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 25.42 (-15%)

By Ust Zanzuari , Al Kautsar Hidzir

USUAL: RM24.90

NOW: RM 22.41 (-10%)

MEMBER: RM 21.17 (-15%)

By Ustaz Zanzuari

USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By 保罗‧弗兰泽塞
拉斐爾的繪畫風格不同於達文西與米開朗基羅,他擷取前代藝術大師的技巧,以世俗化手法將傳統的宗教題材描繪成現實生活中的理想美,尤以聖母系列作品,如《帳中聖母》、《草地上的聖母》、《椅上聖母子》,乃至於《西斯汀聖母》,都是藝術史上不可多得的傑作,其作品展現的光華,是後代無可爭議的藝術典範。 ●針對拉斐爾的生平,及其所處的文藝復興時 Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By 玛尔它‧阿尔伐雷兹‧龚札雷兹
本書以簡馭繁,帶領讀者貼近這位藝術大師,從其傳奇性的一生到流傳至今的雋永大作,都有著詳實細膩的詮釋,從令人讚嘆的西斯汀禮拜堂《創世記》天頂畫,到《大衛》、《聖殤》充滿力與美的雕像,乃至於《梅第奇禮拜堂》、《勞倫先圖書館》等著名代表建築。從中我們可以看到米開朗基羅作品中對人與自然、與靈魂之間淋漓盡致的解放與感動,值得您細 Learn More

USUAL: RM42.80

NOW: RM 38.52 (-10%)

MEMBER: RM 36.38 (-15%)

By HannoBeck , AloysPrinz(汉诺.贝克 , 阿洛伊斯.普林兹)
台灣也將步入「破產」危機? 我們留給下一代的是沉重的負擔,還是繁榮富裕的未來!?   兩個國家,兩種極端抉擇:   德國選擇十年變革,理性思考國家財政未來,   希臘選擇揮霍無度,導致坐吃山空,甚至還債留子孫。   未來國家能否走向康莊大道,關鍵是清楚面對債務的態度!   如果非得瀕臨國家破產,飽嘗重稅、通膨、貨幣貶值,以及 Learn More

USUAL: RM50.05

NOW: RM 45.05 (-10%)

MEMBER: RM 42.54 (-15%)

By Imam Al-Munziri

USUAL: RM45.00

NOW: RM 40.50 (-10%)

MEMBER: RM 38.25 (-15%)

By Ust. S.A Seyed Ibrahim , Ust. Mohd Zanzuari

USUAL: RM16.90

NOW: RM 15.21 (-10%)

MEMBER: RM 14.37 (-15%)

By Yusuf Dursun

USUAL: RM18.90

NOW: RM 17.01 (-10%)

MEMBER: RM 16.07 (-15%)

By 杰尊玛丹。津。葩默
在不安中重新找回幸福! 當代最受愛戴的靈性女導師 傑尊瑪.丹津.葩默,說出每個人充滿迷惑、困擾的心,引導我們擁抱真實、深切、持久的安樂。  Learn More

USUAL: RM45.80

NOW: RM 41.22 (-10%)

MEMBER: RM 38.93 (-15%)

Out of stock

By Minzhee
“Saya tak layak nak kawan dengan awak ke?” “No... Saya yang tak layak berkawan dengan awak!” “But why?” Tak ada siapa yang tahu kenapa Nelissa takut untuk menerima cinta. Semenjak surat cinta itu tidak dapat disampaikan kepada empunyanya disebabkan peristiwa hitam itu, Nelissa percaya yang lelaki semuanya sama saja. Lelaki takkan memandang dirinya kerana cinta, tapi sekadar ingin mempermain-mainkan perasaannya. Baginya, dia tidak layak untuk sesiapa. B Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 21.25 (-15%)

By 丹津。旺贾仁波切
這是第一本可以直接運用「睡夢」密法, 將自己的夢境與睡眠轉化為真正覺醒的智慧書。  Learn More
USUAL: RM0.00

NOW: RM 0.00

MEMBER: RM 0.00

By Ustaz Ammar bin Lukman

USUAL: RM4.00

NOW: RM 3.60 (-10%)

MEMBER: RM 3.40 (-15%)

1-66 of 66

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top